Naše usluge

Želite da budete među najboljima. budite najbolji!

želite dobro rangiran sajt u pretrazi i veliki broj poseta

saznajte više o našoj marketing strategiji

Društvene mreže

Reklame na TV-u , radio stanicama, plahate po ulicama su prošlost. Na društvenim mrežama mi biramo ko će videti vašu reklamu. Pažljivo biramo publiku i njihova interesovanja na društvenim mrežama.

Primer: imate vinariju i ,naravno , želite da prodate vino. Nisu vam potrebni potrošači koji su na internetu tražili cipele. Naše reklame serviramo kupcima koji su gledali ,recimo , čaše , vina, pića, servise… Velika je verovatnoća da neko ko je tražio čaše na internetu kupi vaše vino,pre nego neko ko je tražio cipele.

SEO

Search Engine Optimization- zvuči komplikovano ? Naši eksperti će bez problema odraditi ovo za vas. Budite ispred svih.Dobro optimizovan sajt je kao bilbord pored neke frekventne saobraćajnice.

Sajtove koji nisu optimizovani za mobilne telefone i web pretraživače niko i ne primećuje na internetu.Možete imati,za vaše oko, prelep sajt. Ako nije optimozovan biće na 70-oj strani pretrage. Ko još lista pretragu više od dve strane?-NIKO. Ako želite da ste među prvima ,morate imati potpuno optimizovan sajt.

PPC

Pay pre click ili plaćanje po kliku jedan je od najmoćnijih načina oglašavanja. To je jedinstven način i može da bude odličan u privlačenju posetilaca na vaš sajt.

PPC znači da vi plaćate servisu pretraživača svaki put kada neko klikne na vaš oglas. Korisnici koji traže nešto na internetu, prvo vide ove oglase jer se oni prikazuju ispred rezultata pretraživanja. Najpopularniji PPC servis je Google AdWords, a Facebook je jedan od modela oglašavanja.

Content Marketing​

Marketinški pristup fokusiran na kreiranje i predstavljanje korisnog sadržaja, namenjenog privlačenju jasno definisane publike.

Ovo znači da nam je cilj uspostavljanje dugotrajne veze sa potrošačima. Dobro uspostavljena veza sa potrošačima ima cilj da se kroz poverenje potrošača na kraju ostvare i prodajni rezultati.  Na ovaj način privlačimo potrošače na duži vremenski rok i smanjujemo troškove.

Moć kompanje na prvi pogled

Gde dobiti poene

Najviše poseta možemo dobiti oglašavanjem na društvenim mrežama. Reklame na društvenim mrežama imaju dvosmernu komunikaciju, odnosno imate povratnu informaciju putem lajkova, komentara , pitanja ili deljenja sadržaja. Kampanje možete voditi kroz tekstove, fotografije ili putem videa.

Facebook
92%
Instagram
89%
YouTube
98%